Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A basta! Paní inkvizice nerozhodla. A nebo dokonce rozhodla? Nevím, tudíž úspěšně popírám? Úspěšně?

0 0
možnosti
JP

Homeopatie je magie, která se se souhlasem státu šíří na lidech. Při ředění údajné léčivé látky se provozuje jakýsi krok k její působivosti, v zakoupeném balení patřičného ředění potom už nemusí být ani jediná molekula či atom. Je třeba zastavit homeopatii stejně jako šíření jakékoli magie. Škodí to každému člověku, který s tím příjde do styku.

0 1
možnosti
ZV

Z11u78z33a95n79a 46V20a94s67s

3. 12. 2018 14:36

Funguje aj na mačkách.

0 0
možnosti
Foto

Taky se uzdravují léčbě navzdory....

0 0
možnosti
TS

T20o45m72á33š 26S63r36b84a

3. 12. 2018 14:24

Doufám že vkládání YT videa není trestné :)

Tohle je hodně povedený a vypovídá to můj názor na homeopatii - hlvně ten závěr v hospodě: https://www.youtube.com/watch?v=2GWDCtcwiBU

0 0
možnosti

Další důvod, proč technologická medicína aktuálně vítězí je, že používá reprodukovatelné postupy a statistiku. To první umožní šíření a to druhé vyřídit neúčinné od účinných věcí.

Možná opravdu někde existují geniální homeopati, ale když se o nich neví a jejich umění se nešíří...

2 0
možnosti
OK

Děkuji všem diskutujícím za relativně věcné příspěvky! R^ Měl jsem trochu obavu, že tady může být hodně fundamentalistů na jedné či druhé straně, ale vyskytují se jen sporadicky. Díky za zajímavou diskusi! :-)

0 0
možnosti
VM

Tak z mého úhlu pohledu.

Současné nejen lékaři preferují pouze to, co je "nějak prokázané" klinickými studiemi. V tomto směru vřele doporučuji knihu "Zkorumpovaná farmacie" , to jenom proto, abyste trochu pochopili, že věří z části velkému podvodu a bludu.

Na druhou stranu zásadním klinickým studiím v oblasti homeopatie se vyhýbají a pokud je dělají ti, co dělají ty ostatní, tedy pokud je platí farmacetický průmysl, pak je výsledek předem jasný.

Potud tedy můj úhel pohledu

A nyní vlastní, nejen moje zkušenost. Měl jsem rozpraskané hnisavé rány na dlaních, chvíli lepší, chvíli horší. Problém trval 3 roky, u mého kolegy dokonce 7 let. Klasická medicína si nevěděla rady, uměla pouze tlumit následky ale ne odstranit příčinu. Nejprve kolega a posléze i já jsme vyhledali homeopata. Do roka bylo po problémech a je tomu tak dodnes. A že se nejedná pouze o dva vyjímečné případy, doporučuji vyhledat na internetu (rozpraskavé hnisavé dlaně a podobné odkazy)

Historicky nejvzdělanější světa často něco odsuzovali či zavrhovali, než přišly důkazy o tom, že tomu prostě tak je. I dneska se i vědci poze domnívají, že by něco mohlo být tak či onak, ale neumí to uchopit ani měřit. A říkají tomu třeba temná energie a temná hmota. A třeba to jednou budou umět měřit a pozorovat, a třeba nakonec zjistí, že to bylo něco úplně jiného a oni pouze proto, aby to vyhovovalo jejich úrovni poznání, to pojmenovali a chovali se k tomu právě tak.

A co dodat. Nevěříte homeopatii? No tak ji prostě ignorujte. A nebo si myslíte, že by vám mohla pomoci, tak to prostě zkuste. A nebo už máte zkušenost? Tak ji používejte.

Ale hlavně si své úhly pohledu nevnucujte navzájem.

3 0
možnosti
Foto

Do ROKA bylo po problému? 8-o Opravdu to trvalo celý rok?

0 0
možnosti
VK

Nepochopil jste.

Homeopatika fungují OBČAS, jako každé placebo, a prodávat je jako lék je podvod na pacientech.

3 0
možnosti
JF

J45i56ř17í 18F20i74š80e24r

3. 12. 2018 12:43

A on je někdo prodává jako lék, nebo jen lidi mají pocit, že když je to v lékárně, tak to musí být lék?

0 0
možnosti
SK

Hemeopatie funguje!!!!

Vyrobím lék (promiňte vodu), dám ho chovateli a on ho dle mých instrukcí podá krávě. Kráva se uzdraví. Bydlím 20 km daleko a krávu jsem viděl naposledy před 6 měsíci. Je to prosím placebo nebo co to tedy je?

0 2
možnosti
Foto

Příroda si prostě pomohla sama, jak už to tak bývá

0 0
možnosti
VB

Homeopatie nefunguje a do doby, kdy bude poskytnut vědecký důkaz o tom, že funguje, nejde říci opak.

Ve vědě se dokazuje existence a ne neexistence.

2 1
možnosti
JF

J41i35ř33í 93F74i91š20e86r

3. 12. 2018 12:45

Naštěstí vesmír funguje nezávisle na vědeckých důkazech :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 8
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1452x
Baví mě poznávání nových míst a lidí, jejich názorů a pohledů na život.

Seznam rubrik